Рейтинг двигунів, які без проблем проїдуть понад 500 000 км

Експерти назвали три надійних двигуна, які здатні проїхати без ремонту понад півмільйона кілометрів.

Одними з найбільш витривалих двигунів вважаються силові агрегати Renault. Зокрема Renault К4М, в основі якого лежить чугунный блок циліндрів, а завдяки простій конструкції і невеликій кількості кінських сил він не доставляє особливих проблем власникові. Цей 1,6-літровий атмосферний двигун видає близько 102-105 к.с. і зустріти його можна під капотом Renault Logan, Sandero і Duster, а також на Nissan Almera. Ще у компанії є 2,0-літровий агрегат F4R потужністю 135-143 к.с., який встановлюється на кросовери Renault Duster, Kaptur і Nissan Terran і є цілком витривалим і надійним.

Невибагливі двигуни знаходяться під капотом Hyundai і Kia, а саме: G4FA (1,4 л, 107 к.с.) і G4FC (1,6 л, 123 к.с.). Мотори також витривалі, як і двигуни Renault. Якщо не перевантажувати їх динамічною їздою, то вони спокійно пройдуть більш 500000 кілометрів. Ці агрегати можна зустріти під капотом Kia Rio і Hyundai Solaris.

Одним з найбільш витривалих двигунів Volkswagen є агрегат BSE 1.6 MPI. Простий 8-клапанний двигун має алюмінієвий блок з чугунними гільзами. Мотор простий в обслуговуванні і не завдасть особливих проблем власникові. Двигун встановлювали на Skoda Octavia другого покоління, п’ятий і шостий Golf, а також на Jetta п’ятого покоління і Passat в кузові B6.

Джерело ampercar.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти