Назвали топ-10 автомобілів з дуже великим пробігом, які можна сміливо купувати

Автомобільні експерти представили рейтинг машин, які відрізняються надійністю і витривалістю.

Subaru Forester

Кросовер ніколи не купували для гонок, а конструкція стандартних версій з атмосферними моторами і найпростішим 4-ступінчастим “автоматом” вважається невбиваємою. Все це справедливо як для машин другого покоління (SG), так і третього (SH).

Ford Fusion

Fusion славиться своєю надійністю навіть якщо мова йде про машини віком майже 20 років. Автомобіль оснащувався простими атмосферником об’ємом 1,4 або 1,6 л, найчастіше в парі з «механікою». Також ця модель мала міцну підвіску і великий кліренс.

Toyota Corolla

Власники Corolla їздять без серйозних поломок протягом як мінімум десяти років. Кузов не іржавіє, а атмосферні двигуни об’ємом 1,4, 1,6 і 1,8 л без ремонту ходять кілька сотень тисяч кілометрів. Власники вікових машин відзначали лише проблеми з електрикою.

Audi TT

Цей спорткар з турбомотором стабільно входить в рейтинги надійності автомобілів з великим пробігом і віком до 20 років. 4-циліндровий мотор 1,8 має наддув і працює в парі з надійною АКПП Tiptronic. Берегти власникам доводиться тільки турбіну.

Audi A6

Audi A6 другого покоління очолив німецький рейтинг надійності ADAC ще 15 років тому і з тих пір змінилося мало – більш нові версії стабільно входять в топ надійних автомобілів.

Mercedes SLK

Двигуни цієї моделі першого покоління оснащувалися приводними нагнітачами, а 5-ступінчастий “автомат” власного виробництва вважався мало не вічним. Ці машини досі зустрічаються на дорогах, але знайти гідний екземпляр складно.

Toyota RAV4

Атмосферні мотори RAV4 об’ємом 2,0 і 2,4 л можна назвати вічними, а «автомати» – дуже надійними. Обслуговування підвіски може виявитися недешевим.

Honda CR-V

Традиційно високі рейтинги надійності марки Honda забезпечує в першу чергу кросовер CR-V, який без проблем виходжує, не менше 300 тис. км без серйозного ремонту.

Lexus RX

Показник ступеня надійності цього кросовера склав дуже пристойні 95,35%, а сама марка багато років поспіль ділить верхні рядки рейтингів надійності з брендом Toyota. З великими пробігами можна брати моделі другого і третього покоління, але тільки з атмосферними моторами.

Toyota Camry

Американські експерти стверджують, що ці седани їздять без проблем більше 300 тис. км, а двигуни (крім V6 3,5) і коробки передач називають «мільйонниками». На дорогах повно дуже бадьорих машин п’ятого (XV30) і шостого (XV40) поколінь, які роками зберігають високу залишкову вартість.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти