Як заощадити на автоцивілці: шість простих порад

Автоексперти розповіли, як в Україні можна заощадити на покупці поліса автоцивілки, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Оформлення електронної страховки

Електронна страховка буде коштувати менше, ніж паперова. У разі паперової автоцивілки в офісі потрібно заплатити за друкований бланк і за роботу страхового агента. Оформляючи поліс онлайн, інформацію потрібно заповнити самостійно, і після оплати карткою страховка прийде на пошту.

Оптимальна програма

Щоб вибрати найбільш вигідний варіант, потрібно вивчити якомога більше пропозицій від страхових компаній. Кожна компанія пропонує різні ціни та послуги.

Облік франшизи

Франшиза – це та частина коштів, яка не покривається страховою компанією при ДТП. Зазвичай мова йде про 1000-2600 грн. Чим більше франшиза, тим нижче ціна договору. Франшиза дозволяє скоротити кількість звернень по дрібним виплат. Але її можна буде купувати тільки в тому випадку, якщо є можливість ремонтувати авто після незначного ДТП за свій рахунок, щоб не піклуватися про формальності зі страховою.

Вибирати період розпродажів

Рекомендується не чекати кінцевої дати договору, а купувати автоцивілку заздалегідь в період розпродажів або акцій. Це не тільки допоможе заощадити, але і захистить від ситуації, коли через забудькуватість можна залишитися без захисту після закінчення терміну діючого договору.

промокодом

Багато продавців розсилають на посади своїх клієнтів промокодом. Вони дозволяють отримати знижку при оформленні страховки. Не варто пропускати такі листи.

Пільги

Якщо є можливість скористатися пільгою, не варто їй нехтувати. Так можна скинути половину ціни. Право на таку пільгу мають такі категорії:

• учасники війни;
• особи з інвалідністю II групи;
• особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (I або II категорії);
• пенсіонери.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти