Українець зібрав величезну колекцію рідкісних мотоциклів

Житель Києва Анатолій Сидоренко з самого дитинства захоплюється мототехникой. Але якщо раніше він міг цікавитися мотоциклами тільки по книгах і журналах, то тепер українець збирає свою колекцію, передає «Твоя МАШИНА ».

Почалося все з мотоцикла Jawa, який з’явився у Анатолія ще в юності. Зараз в колекції знаходиться більше 100 мопедів, мотоциклів, колясок та іншої техніки, причому більшість примірників унікальні.

Є навіть рідкісні довоєнні Jawa 250 Duplex і Perak. Також уваги гідні Zundapp часів Другої світової війни і угорський мопед Berva 1959 року. Виділяється і добірка мотоциклетних колясок.

Власнику вдалося знайти також мотоцикл КМЗ К-1Б, ранні ІЖ-350 і ІЖ-49, моторолери Вятка МП-150 і Тула-200. Крім моделей радянського виробництва в колекції знаходяться і представники чеських марок Jawa і Cezet.

Вся техніка знаходиться в тому стані, в якому була знайдена Анатолієм. Багато екземплярів вкрилися іржею, фари потьмяніли, а шини здулися. Але відновлювати мотоцикли українець не має наміру, оскільки це зітре їх історію.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти