Назвали топ-5 найнадійніших мінівенів для сімейних поїздок

Машини в кузові мінівен є найкращим варіантом для великої родини, а щоб вибрати правильний автомобіль експерти iSeeCars склали список довговічних та надійних мінівенів.

Honda Odyssey

Цей екземпляр має три ряди крісел на 6-7 посадочних місць та оснащується виключно автоматичними трансмісіями (АКПП або CVT). Також він може похвалитися гострим керуванням, низьким центром тяжості та енергоємною підвіскою. Odyssey стандартно поставляється з розширеними функціями безпеки, включаючи попередження про лобове зіткнення, виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, попередження про виїзд зі смуги руху та допомогу в утриманні смуги руху.

Toyota Sienna

Sienna стандартно поставляється з набором функцій безпеки, включаючи моніторинг сліпих зон, попередження про рух ззаду, виявлення пішоходів, попередження про виїзд зі смуги руху, автоматичне дальнє світло фар і розпізнавання дорожніх знаків. Також доступна система допомоги при паркуванні без допомоги рук та круговий огляд.
Sienna заслужено отримала найвищий бал при проходженні краш-тестів за американською технологією IIHS. Окремо відзначено безпеку при перекиданні. Прилади зафіксували навантаження, яке можна порівняти з чотирма масами самої Toyota Sienna.

Dodge Grand Caravan

Випуск Grand Caravan був припинений після 2020 модельного року, але нові версії все ще можна знайти у дилерських центрах протягом обмеженого часу та часто з великими знижками. Grand Caravan має найнижчу стартову рекомендовану виробником роздрібну ціну серед усіх мінівенів – 27 530 доларів, що робить його привабливим вибором для водіїв, яким потрібний доступний сімейний автомобіль. Він також може похвалитися потужним 3,6-літровим двигуном V6 потужністю 283 кінських сили, який є одним із найпотужніших у своєму класі.

Kia Sedona

Sedona має висококласний інтер’єр з використанням матеріалів преміум-класу, а також три ряди зручних сидінь. Автомобіль може похвалитися комфортною їздою та непоганою керованістю. Усередині мінівен оснащується 7-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи з Apple CarPlay, Android Auto та підключенням Bluetooth. Доступні інформаційно-розважальні функції включають розважальну систему для задніх сидінь із двома 10,1-дюймовими екранами.

Chrysler Pacifica

Pacifica має довгий список стандартних функцій, включаючи 10,1-дюймову інформаційно-розважальну систему із сенсорним екраном, Android Auto, Apple CarPlay, двері багажного відділення з електроприводом, розсувні двері з електроприводом та сидіння Stow’n Go. Також є підігрів передніх сидінь та рульового колеса, розважальна система на задніх сидіннях та панорамний люк на даху. Pacifica – єдиний мінівен, який також доступний у вигляді гібрида, котрий може заряджатися.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти