Назвали нестандартні протиугінні системи

Сигналізація та іммобілайзер не завжди можуть врятувати авто від угону. Як убезпечити транспортний засіб від викрадачів, передає «Твоя МАШИНА»..

Замок на капот

Ця система може використовуватися як самостійно, так і разом з іншим захистом. Замок встановлюється за наявності цифрового блокування під капотом, оскільки він захищає саме його. Працює система так: блокування закільковує всю охоронну систему. Із салону її відключити не можна, можна лише механічно. Але пробратися до неї складно через замк капота.

Блокування керма

Цей недорогий аксесуар може відлякати злочинців, оскільки на усунення цього захисту потрібно витратити деякий час. Блокування керма можна встановити як окремий елемент, але можна як частину захисного комплексу.

Замок на коробку передач

Найпростіший спосіб – це блокування селектора. Але відлякає такий захист лише недосвідчених викрадачів, оскільки більш сучасні зловмисники можуть розібрати центральну консоль і механічно включити потрібну передачу. Найкраще встановити пристрій під капотом, який також захищений додатковим замком.

Блокування дверей

Цей спосіб точно не підійде як самостійний захист. Такі пристрої частіше зустрічаються на преміальних авто, в яких додатково скла обклеюються зміцнювальною плівкою.

Блокування педалей

Ця система працює як із МКПП, так і з «автоматом». Блокування фіксує педалі в одному положенні, тому що нижня частина пристрою упирається в підлогу.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти