КрАЗ-6322 – кращий інструмент для боротьби зі снігом

Хоча суворі зими зі сніговими заметами охопили всю Україну. При негоді спеціальна техніка для боротьби зі снігом просто необхідна. З наявністю таких спецмашин на дорогах країни під час природних катаклізмів можна бути впевненими в безпеці дорожнього руху. І що важливо – уникнути аварій і непередбачених ситуацій на дорогах в негоду.

Немає нічого дивного, що більшість спецтехніки у парку МЧС на базі автомобілів КрАЗ. Типовий приклад – оригінальний спецавтомобіль з снігоприбиральним обладнанням на повнопривідному шасі КрАЗ-6322. Фактично це стандартна, серійна машина, але зі спареною 4-дверною семимісною кабіною та навісним обладнанням у вигляді шнекороторної установки та відвала для прибирання снігу.

Шнекороторна установка має продуктивність по прибиранню снігу 1500 м3/год, ширина прибирання снігу становить до 2,74 м, а висота снігового покриву, яка забирається, – 1,2 м.

Відвал для прибирання снігу, довжиною 2,95 м, виготовлений з високоякісної сталі і посилений ребрами жорсткості. Ширина оброблюваної зони проїзної частини при роботі відвалом становить до 2,7 м, висота – 0,6 м.

Джерело: Національний промисловий портал

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти