Назвали топ-5 кросоверів, які можна купити за $20 000

Автоексперти підготували добірку п’яти кросоверів вартістю $18-22 тис.

Citroen C3 Aircross – від 571 тис грн або $21,5 тис грн.

Останнє оновлення моделі подарувало нам нову передню частину, яка привнесла не лише дизайн, а й технічні переваги – у вигляді світлодіодних LED-фар. Салон автомобіля може похвалитися великим запасом місця, а ззаду комфортно зможуть розміститися як діти, так і дорослі.

Під капотом може розміщуватися бензиновий 3-циліндровий мотор та пара 4-циліндрових турбодизелів.

У результаті: відмінний варіант для тих, кому важливо простір салону, загальна практичність, економічність моторів, комфорт у їзді.

Hyundai Venue – від 525 тис грн. або $19,8 тис (*спецціна від 512,5 тис. грн. або $19,3 тис.)

Hyundai Venue – один з найкомпактніших і найменших автомобілів у сегменті, що має оригінальні фари з лінзами, красиві ліхтарі, окантовки колісних арок, візуально відокремлений дах, контрастні вставки в бампері.

Салон Hyundai Venue зібраний із жорстких пластиків, але приємна фактура та кольорова обробка роблять його приємнішим. Комплектації дорожче отримують підігрів не лише сидінь, а й навіть керма, а мультимедійна система підтримує Android Auto та Apple CarPlay.

У рух автомобіль приводить 1,6-літровий бензиновий мотор, з яким пропонується “механіка” або класичний “автомат”, а короткі звиси дозволяють легко долати лісові стежки на шляху до заповітного місця для пікніка.

Renault Duster – від 400 тис грн. або $15 тис (*за програмою Renault Бонус – від 360 тис. грн. або $13,6 тис.)

Нинішній кросовер Renault Duster став набагато цікавішим у своєму дизайні: великі фари з LED-смужками «денного» світла, ліхтарі з характерними хрестиками, вставка, що запам’ятовується, на передньому крилі. Автомобіль пропонує вдосталь місця для водія та його пасажирів, а також великий список систем: ключ-карта з дистанційним відчиненням дверей, контроль сліпих зон дзеркал заднього виду, сенсорний дисплей та круговий огляд на чотири камери, клімат-контроль з красивими круглими шайбами регулювання.

Кросовер Renault Duster пропонує феноменально енергоємну та м’яку підвіску. При цьому версії з повним приводом і бензиновим мотором відрізняються спеціальною 6-ступінчастою МКПП зі зниженими передатними відношеннями.

Suzuki SX4 – від 498 тис грн. або $18,8 тис грн.

Suzuki SX4 має місткий салон, світлодіодні фари, які забезпечують якісне освітлення дороги, а 16-дюймові колеса хоч і виглядають скромними, проте дозволяють встановити високопрофільні шини.

Навіть у базовій версії тут є сім подушок безпеки (включаючи подушку для захисту колін), а у старших комплектаціях можна знайти 2-зонний «клімат» та кольоровий сенсорний дисплей.

Під капотом може розміщуватися 1,6-літровий атмосферний двигун, а також 1,4-літровий “турбо”. А ще тішить вибір типу приводу: крім звичайного переднього приводу 2WD запропоновано повний привід 4WD.

SKODA Kamiq – від 482 тис грн. або $18,2 тис грн.

Kamiq приваблює продуманою конструкцією. Наприклад, навіть у базовій комплектації – практичні захисні накладки на бамперах, магнітола з кольоровим екраном, а також об’ємний 1,6-літровий двигун MPI.

Автомобіль має великі діапазони регулювань сидіння та гарну оглядовість. Ззаду просторо, та ще й передбачені дефлектори вентиляції. Багажник має хороший об’єм та різні полички-ніші-кріплення для дрібниць. Також можна замовити цифрову панель приладів, великий центральний сенсорний дисплей, просунуті LED-фари з покажчиками поворотів.

У рух автомобіль приводить 1,6-літровий атмосферний двигун або 1,5-літровий “турбо”. Плюс модель відрізняється широкою гамою трансмісій: класична МКПП, традиційна АКПП та DSG. Аналогічно Suzuki, кросовер від SKODA у максимальних комплектаціях виявляється одним із найдорожчих в огляді.

Джерело hotline.finance
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти