Яку машину можна купити в Україні замість Renault Duster

У популярності Renault Duster сумніватися не доводиться. І все-таки чи є альтернатива за тією самою ціною 360 000 грн? Про це пише «Твоя МАШИНА».

Одна з небагатьох моделей, які дешевші Duster – це Renault Sandero Stepway. Коштує він від 342 000 грн. Звичайно, це лише хетчбек, що маскується під кросовер. Однак базова версія Renault Duster має передній привід, тому вона можна порівняти за прохідністю з Sandero Stepway. А по простору в салоні машини зовсім практично ідентичні.

Також варто звернути увагу на Chery Tiggo 2. Ця модель набагато дешевша – всього від 286 000 грн.

У сегменті міських кросоверів також примітний Suzuki Ignis за 437 000 грн. Модель теж передньопривідна, але, на відміну від Duster, Ignis – це найдешевший гібридний автомобіль в Україні. На 100 км витрачається лише 3,9 літра, тому ціна швидко окупиться за рахунок економічності авто.

Більше схожий позашляховик Suzuki Vitara вартістю 477 000 грн. Звичайно, ціна вже не така доступна, але модель краще оснащена та має більш привабливий дизайн.

Від 485 000 грн коштує Kia Stonic. Це простий, але стильний міський кросовер. Модель непогана, але на українських дорогах трапляється рідко. Швидше за все, автолюбителі більше віддають перевагу Kia Sportage за 512 000 грн.

Hyundai за 512 000 грн. пропонує компактний кросовер Venue. Великої популярності модель не користується, але автомобіль примітний цікавим дизайном.

Також 512 000 грн коштує новий Nissan Juke. Модель з’явилася на ринку зовсім недавно, тому говорити про продаж ще рано.

Suzuki Jimny коштує майже вдвічі дорожче за базовий Renault Duster – 613 000 грн. Це пов’язано з тим, що позашляховик має повний привід. У той же час повнопривідний Renault Duster коштує від 510 000 грн, тому різниця в ціні вже не така велика.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти