Назвали топ-5 повнопривідних авто: найкращі машини для зими

Взимку повний привід має більше значення, ніж у теплу пору року. Експерти назвали моделі, на яких найкраще їздити снігом, передає «Твоя МАШИНА».

5. Kia Telluride 2021

Це стильний та практичний кросовер, який звернув на себе увагу експертів із США та інших країн. Він може вміщувати до 8 пасажирів. У стандартній комплектації йде передній привід, а за повний доведеться трохи доплатити. Також автомобіль має підігрів кермового колеса та сидінь переднього та другого ряду.

4. Mazda3 2020 року

Компактна модель доступна в кузовах седан та хетчбек. Повний привід іде як опція. Салон може бути оброблений як еко, так і натуральною шкірою. Топові версії оснащені підігрівом передніх сидінь.

3. BMW 5 серії 2020

Середньорозмірний седан поєднує в собі практичність, функціональність та привабливий дизайн. Базова версія має задній привід, але за доплату можна встановити привод на всі колеса. Також є підігрів передніх сидінь та керма.

2. Honda CR-V 2021

Кросовер компактний, але комфортабельний. Повний привід спочатку входить у більш дорогі комплектації, але базовий варіант також можна оснастити їм за доплату. Крім підігріву передніх сидінь та керма розробники передбачили підігрів зовнішніх дзеркал. У салон вміщується 5 людей.

1. Tesla Model 3 2020

Електромобіль має вражаючий запас ходу. Також седан обладнаний повним приводом у версіях Long Range та Performance. У стандартну комплектацію входить підігрів передніх сидінь.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти