Назвали топ-8 найкращих автомобілів, які паркуються самі

Функція автоматичного паркування автомобіля дуже корисна, особливо коли у водія ще недостатньо досвіду в маневруванні на вузьких парковках. Тому автоексперти назвали вісім найкращих автомобілів із системою самостійного автоматичного паркування.

Ford F-150 2020 року

Ford F-150 2020 року в комплектації Lariat володіє не тільки паркувальним автопілотом, але й майже ідеальною безпекою та показниками надійності.

Volkswagen GTI 2020 року

GTI – один з лідерів рейтингу компактних автомобілів завдяки своєму динамічному двигуну з турбонаддувом та простором для пасажирів та їх багажу. У топовій комплектації Volkswagen GTI SE має асистент паркування, шкіряну оббивку та 8-дюймовий сенсорний екран.

Ford Expedition 2020 року

Даний автомобіль має передові технології безпеки Co-Pilot 360, але паркувальний автопілот пропонується окремо в серії Limited з доданим раніше пакетом систем допомоги водієві.

Ford Escape 2020 року

Вибір комплектації Titanium дозволить власнику отримати систему допомоги під час паркування, шкіряну оббивку та інформаційно-розважальну систему SYNC 3.

Hyundai Sonata 2020 року

Крім автопаркування, Sonata Limited 2020 має цифровий ключ Hyundai, який дозволяє користувачам телефонів Android блокувати і навіть заводити автомобіль зі свого смартфона.

Volkswagen Atlas 2021 року

Volkswagen Atlas SEL Premium 2021 оснащений системою автоматичного паркування без допомоги рук, повним приводом, панорамним люком на даху, аудіосистемою Fender і додатковими портами USB.

Jeep Grand Cherokee 2020 року

Систему автопаркування можна отримати при виборі комплектації Limited або вище з додаванням пакета ProTech II з розширеними функціями допомоги водієві.

Toyota Prius Prime 2021 року

У топовій комплектації цього заряджаємого гібрида водію пропонується система автопарковки, кермо з підігрівом і кілька додаткових функцій безпеки.

Джерело auctionauto.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти