Водіям розповіли, як обрати відеореєстратор для автомобіля

Наявність реєстратора в машині дисциплінує її водія і може бути доказом невинності в певних ситуаціях. Тому давайте розберемося на що потрібно звертати увагу при виборі цього девайсу.

Якість запису

На дорогах якість запису визначається трьома чинниками: роздільною якістю (кількість пікселів у кадрі), об’єктивом та матрицею. Найпростіший спосіб вибрати модель з найбільш якісною картинкою – переглянути відео з декількох моделей-претендентів. Порівнювати картинку потрібно в непростих умовах: у дощ, у сутінках, вночі зі світлом зустрічних фар, при в’їзді в тунелі та виїзді з нього. Доступний всім критерій для порівняння – відстань, з якої можна чітко прочитати номери автомобілів.

Функціонал

Крім запису під час руху, реєстратори можуть вести безперервний запис на парковці або вмикатися, коли у кадрі з’являється якийсь об’єкт. Також реєстратор може стежити за дотриманням дистанції, смуги руху, накладати на картинку показання швидкості машини та геолокацію.

Розмір

Розміри девайса важливі через те, що він може затуляти огляд водію. Також, якщо реєстратор завжди залишається на своєму місці в машині, при невеликих габаритах він менше привертає увагу недобрих людей, які шукають, щоб вкрасти з запаркованих авто. Наявність власного екрана для реєстратора в наш час необов’язково, оскільки кожен водій має смартфон, за допомогою якого можна побачити межі кадру і налаштувати прилад через Bluetooth.

Бренд

Надійний спосіб придбати хороший реєстратор – вибрати відому марку. Але з іншого боку, у сфері автомобільних реєстраторів є власні фаворити, які невідомі широкому загалу людей.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти