Камера або парктронік для авто: що краще вибрати

На сучасних автомобілях камера заднього виду або парктроніки є важливим атрибутом, особливо для недосвідчених драйверів. Але що робити коли автомобіль не комплектується зазначеними системами, а спростити собі процес паркування хочеться.

Автомобільні експерти розповіли про плюси та мінуси встановлення парктроників та камери заднього виду.

Отже, давайте почнемо з камери заднього виду плюси якої полягають у відображенні цілісної ситуації за машиною, огляді на велику відстань та можливості підключення до існуючого дисплея мультимедіа. Що ж до недоліків, то тут можна відзначити відволікання зорової уваги від вікон і дзеркал, не завжди точнa інформація про відстань, забруднення в негоду, обов’язкову наявність повноцінного дисплея.

Тепер давайте розберемося із парктрониками. До плюсів цієї системи можна віднести: інформування про найважливіше для водія, що не відволікає зорову увагу драйвера, простіша інсталяція в бюджетний автомобіль (не потрібний монітор). А ось до мінусів установки парктроніків можна віднести невелику “дальнобійність” (1,5 – 2 м), розміщення позаштатного екрану в інтер’єрі та для інсталяції потрібно свердлити бампер.

Як би там не було, але наявність хоча б однієї з цих систем значно спрощує життя автомобіліста, особливо недосвідченого, при різних маневрах.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти