Назвали 5 необхідних речей, без яких не можна їздити взимку

Сучасні автомобілі готові до їзди в будь-яких умовах, але все-таки за суворої зими краще возити з собою необхідні предмети та оновити деякі компоненти, передає «Твоя МАШИНА».

Зимова гума

Перший сніг – це явний сигнал, який говорить про необхідність змінити шини на зимові. В крайньому випадку, можна використати і всесезонні покришки, але задоволення від поїздки буде мало.

Акумулятор у робочому стані

Холода – це справжнє випробування для АКБ. Якщо батарея почала барахлити ще восени, то початок зими – час, щоб її оновити.

Нові двірники

Якщо двірники «скриплять» і «полосять» під час дощу, то зі снігом вони точно не впораються. У деяких моделях замість їхньої повної заміни можна обмежитися зміною гумок. Хоча нові якісні щітки коштують лише 300–500 грн, що не така велика ціна за безпеку на дорозі.

Щітка зі скребком

Сніг краще чистити тоді, коли він лише випав. Якщо сніг встиг замерзнути, то допомагає зворотний бік щітки, на якій розташовується скребок.

Лопата

Лопата також допомагає вибиратися із неприємних ситуацій. Вона звільнить автомобіль, якщо його засипало снігом після сильного снігопаду.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти