Назвали найнадійніші сучасні гібридні автомобілі

Автомобілі з гібридними установками в наш час є досить популярними варіантами до покупки, але що ховається за цими складними системами і наскільки вони надійні розповідають автомобільні експерти видавництва “WHATCAR”, які склали рейтинг найнадійніших гібридних автомобілів.

Перше місце рейтингу займає Volvo XC40 2017, з показником надійності на рівні 95.9%. Це дуже комфортний кросовер, який має гарний дизайн та цікавий салон. Проблеми із гібридними системами виникали у малої кількості власників.

BMW 3 Series 2019 випуску займає другу позицію з показником 96,1%. Німецький седан має гарну ергономіку, фірмовий дизайн та хорошу ефективність гібридної установки.

Третю позицію займає Hyundai Ioniq 2016, який має надійність 98.1%. Усього 13% водіїв зіткнулися з проблемами кондиціонера та неякісного покриття кузова. З останньою проблемою корейський автовиробник замінював автомобілі на нові.

На четвертій сходинці розташувався Lexus UX 2020 з показником 98.4%. Лише 5% власників залишилися незадоволені своїм автомобілем через якість обробки салону.

Toyota RAV4 2019 року є переможцем даного рейтингу з оцінкою в 99,1%. Лише 4% водіїв знайшли проблему у своєму автомобілі, пов’язану з акумуляторною батареєю.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти