Вибираємо АЗС: на що варто звернути увагу водієві

На дорогах України зустрічаються різного роду заправки, які бентежать водіїв. З цієї причини експерти назвали 6 критеріїв, на які варто звертати увагу до того, як заливати паливо на конкретній АЗС.

#1 – Ім’я АЗС = якість палива

Іменні заправки переживають за свою репутацію і не хочуть звучати у гучних скандалах. За даними Інституту споживчих експертиз, українці можуть довіряти АЗС: WOG; KLO; ОККО; SHELL; AMIC.

#2 — Зовнішній вигляд

Навіть не думайте заїжджати на АЗС зі старим обладнанням, брудною територією, відсутністю презентабельної вивіски та освітленням. Якщо вам пощастить і в резервуарах виявиться нормальний ПММ, у самому сховищі на дні ємності залишається іржа, механічні домішки, осад, які врешті-решт потраплять до вас у бак.

#3 — Ціна

Якщо ви бачите знижений прайс порівняно з великими гравцями ринку на 3-5 грн, то, швидше за все, це пастка від одноденних АЗС. Компанія може буи нелегальною або продавати низьку якість палива.

#4 – “Липова” АЗС

За межами міста існує можливість сплутати АЗС відомого оператора з «фальшивою» — оформленою у фірмовому стилі, але не працюючою під брендом. Щоб не залишитись з порожнім баком, купуйте невелику кількість палива, якого вистачить протягнути до популярної АЗС. Також можна запропонувати касиру картку лояльності. На таких АЗС у драйвера її просто не ухвалять.

#5 – Інфраструктура

При виборі АЗС звертайте увагу і на розвиненість інфраструктури, яка дозволила б зручно залишити машину на паркувальному місці, скористатися чистим туалетом, перекусити у затишному кафе та отоваритися в магазині. Перевагою стане наявність на території точки з контролем тиску та підкачування шин, безкоштовний WI-FI.

#6 – «Плюшки» для водіїв

Також непогано заїжджати на АЗС, де працює система лояльності для клієнта та водій може отримувати бонуси у вигляді знижки.

Джерело hotline.finance
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти