На яких автомобілях їздять головні зірки світового шоу-бізнесу: вас здивує відповідь

Коли йдеться про життя суперзірок, завжди в голові вимальовується картина розкоші та багатства. Але через свою популярність акторам та співакам доводиться маскуватися, щоб не привертати зайвої уваги та спокійно займатися своїми справами.

Сільвестр Сталоне – актор, без якого не міг обійтися жоден голлівудський бойовик. У його автопарку багато дорогих машин, але щодня він використовує старенький Volkswagen Phaeton.

Мел Гібсон, на рахунках якого мільйони доларів, катається на маленькому Smart. На цьому малюку можна без проблем паркуватися навіть на центральних вулицях мегаполісу. Також він дуже економічний та стильний.

Арнольд Шварценеггер для звичайних поїздок обрав Mercedes G-class. Головною особливістю цього автомобіля є те, що він повністю електричний і зроблений спеціально для Арні.

А ось Мадонна їздить на звичайному Mini Cooper S. Це затишна мініатюрна машинка, на якій легко паркуватись та їздити містом.

Що ж до Тома Хенкса, то під його вибір потрапив Toyota Land Cruiser FJ40 з далеких уже вісімдесятих. Цей автомобіль актор придбав для душі та повернув його в ідеальний стан. Але їздити на цій Toyota щодня — надто багато для Тома. Найчастіше його можна побачити і на таксі, і на велосипеді.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти