Назвали найбільші, найкращі та найдешеві Авторинки України

Найбільші авторинки України розташовані у великих містах. Тому пропонуємо вам ознайомитися з трьома найбільшими автобазарами в Україні:

Харків

Тут є відразу два великі авторинки: “Лоск” та “Барабашова”. Обидва ринки працюють у суботу та неділю з ранку та до обіду. “Лоск” вміщує близько 900 автомобілів, а “Барабашова” має аж 1100 машиномісць. Тут можна оформити автомобіль, знайти запчастини, зайти до нотаріуса, а також перекусити на фуд-корті. Вартість в’їзду складає 10 грн.

Луцьк

У Луцьку ринок знаходиться на вулиці Єршова, 6. Працює з четверга до неділі з ранку та до 16:00. Він є найбільшим у західній частині України та може вмістити близько 2000 легкових та 500 вантажних автомобілів. Вартість заїзду – 40 гривень.

Київ

Найбільший автобазар України безперечно знаходиться у столиці – Києві. Йдеться про авторинок “Центральний”, що знаходиться на Столичному шосе, 104. Всередину може одночасно заїхати 4000 легкових авто та 900 вантажівок. Ринок працює всі дні з 7:30 до 18:30 крім понеділка, вартість в’їзду немаленька – 50 грн, але це пояснюється розмірами та можливостями ринку. Тут є сервісні центри МВС, де можна відразу переоформити авто. Також тут є мийка, нічна стоянка, обмін валют СТО та великий фуд-корт.

Також до ТОП-3 найкращих ринків увійшов Вінницький ринок, який розташувався у самому серці України.

Авторинок зветься “Вінавто”. Він працює в середу, суботу та неділю з 6 до 15 години. На ринку одночасно може бути 1000 легкових автомобілів і 300 вантажівок. Тут є кілька магазинів з продажу запчастин, а також Сервісний центр МВС. Автобазар знаходиться за адресою Тиврівське шосе, 2, за в’їзд доведеться заплатити – 20 гривень.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти