Назвали найдешевші автомобілі, які можна пригнати з аукціону США

З аукціонів в США можна урвати різні автомобілі на будь-який смак і гаманець. Експерти розповіли, які моделі варто купувати, передає «Твоя МАШИНА».

Dodge Dart

Примірник 2012 можна купити за 5000 доларів. Автомобіль оснащений 1,4-літровим турбованим двигуном та МКПП. Варто зазначити, що чим більший пробіг, тим менша ціна. Модель має кондиціонер, електропакет, круїз-контроль та підігрів сидінь.

Volkswagen Jetta

Автомобіль 2010 року випуску коштуватиме 6000 доларів. Машина обладнана досить потужним двигуном на 2,5 літра, надійним “автоматом” та гарною комплектацією.

Fiat 500

Автомобіль 2012 року коштуватиме приблизно 6500 доларів. Під капотом знаходиться 1,4-літровий двигун, що працює у парі з АКПП. Машина добре підійде для водія-початківця – бюджетна, надійна і малогабаритна.

Nissan Sentra

Хороший автомобіль для каршерингу та таксі. Примірник 2014 року коштуватиме 7000 доларів та надасть 1,8-літровий двигун та АКПП. Комплектація звичайна, але навіть у ній є кондиціонер, підігрів сидінь та електропакет.

Ford Fiesta

Варіант 2015 року коштуватиме 7500 доларів. Машина оснащена 1,6-літровим двигуном, що йде з “автоматом”. Машина комфортна, з цікавим дизайном та досить надійна. При цьому у разі поломки знайти деталі не складе труднощів.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти