Назвали топ-5 найкращих спортивних вживаних авто: приносять задоволення від їзди

Кожна людина вибирає собі автомобіль виключно під свої уподобання та потреби. Наприклад, власники спортивних автомобілів знають, що технічні характеристики повинні дивувати та вражати, а машини повинні мати дизайн на рівні світового шедевра. У зв’язку з цим представляємо топ-5 найкращих спортивних авто.

BMW i8

Це керована, різка та легка модель. Під капотом захований 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 228 кінських сил, що сприяє швидкому розгону до 100 км/год за 4,2 секунди.

Porsche Cayman

Porsche Cayman легший і жорсткіший, але при цьому більш комфортний. Він просторіший, ніж, наприклад, Boxster, і у нього більший задній багажник.

Mazda MX-5

У MX-5 2,0-літровий чотирициліндровий мотор у найпотужнішій формі видає всього 181 кінську силу, але цього більш ніж достатньо, щоб вивчити можливості автомобіля.

Porsche Boxster

Цей екземпляр є легким, маневреним та швидким, а його 3,4-літровий опозитний шестициліндровий двигун у S-версії видає 311 к.с.

Audi R8

Його атмосферний 5,2-літровий двигун V10 на 602 к.с. та складна система повного приводу Audi Quattro дозволяють R8 здивувати багатьох своїми динамічними показниками.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти