Який кросовер вибрати замість популярного Skoda Kodiaq: найкращі варіанти на українському ринку

Марка Skoda давно полюбилася українському споживачеві, а кросовер Kodiaq є одним із найпопулярніших у цьому класі. За 898 тисяч грн (приблизно 33 200 доларів) ви отримаєте автомобіль із 2-літровим турбодвигуном, коробку передач DSG та систему повного приводу.

Але якщо, з будь-яких причин, вам не подобається чеський SUV, ви можете звернути увагу на такі екземпляри:

KIA Sportage. Вартість цього автомобіля дорівнює 708068 грн (приблизно 26224 доларів). Силова установка представлена ​​двигуном на 1.6 літра, який працює у парі із шестиступінчастою АКПП. Оснащення автомобіля включає датчик дощу та світла, підігрів сидінь та задні парктроніки.

Nissan X-Trail. Ціна цього варіанта становить 780 380 грн. (приблизно 28 900 доларів). У рух цей кросовер буде приводити 2-літровий двигун і варіатор. Уся потужність передається на систему повного приводу. У машині досить приємний та ергономічний салон, хороша мультимедіа та всі необхідні для водія налаштування.

Toyota RAV4. За автомобіль у гарній комплектації дилер вимагає 823847 грн (приблизно 30512 доларів). Силова установка представлена ​​2-літровим мотором та варіатором. Реалізація всієї потужності йде лише на передню вісь. Автомобіль буде оснащений сучасною мультимедіа та дуже стильним дизайном.

Volkswagen T-Cross. Вартість цього кросу становить 848 077 грн. (приблизно 31 400 доларів). За ці гроші ви отримаєте літровий турбодвигун та DSG на 7 ступенів. Автомобіль має 6 Airbag, автоматичне освітлення з LED лампами, підігрів сидінь та датчики світла та дощу.

Ford Kuga. Цей екземпляр вимагатиме від вас 895 544 грн (приблизно 33 160 доларів). Під капотом у нього встановлений двигун Ecoboost на 1.5 літра та автомат на 8 передач. Система повного приводу дозволяє максимально реалізувати всі можливості цього ДВЗ. Усередині все на рівні із європейськими конкурентами.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти