Назвали найкращі сімейні седани вартістю до 15 тисяч доларів

Експерти склали рейтинг найкращих сімейних седанів, вартість яких не перевищує 15 тисяч доларів.

1. Volkswagen Passat CC

Ця німецька модель відрізняється привабливим виглядом та приємною динамікою. У салоні просторо як для пасажирів ззаду, так і спереду.

2. Ford Mondeo 4

Автомобіль має гарну аеродинаміку кузова та задню підвіску. Салон досить просторий, здатний вмістити в себе і пасажирів, і невелику кількість багажу.

3. Toyota Camry 40

Модель хвалять за якість складання, а також ресурсність агрегатів та вузлів. Салон оброблений матеріалами високої якості. Об’єм багажника – 500 літрів.

4. Kia Optima 3-го покоління

Невибагливий і надійний у використанні авто. Салон досить просторий, як багажник. Динаміка автомобіля хороша, як для його розмірів, а керується він просто і чутливо.

5. Hyundai Elantra 5-го покоління

Ця корейська модель має непогану динаміку, гарний та просторий салон, а також низьку витрату палива. Єдиний мінус – погана шумоізоляція авто із заводу.

6. Lexus GS 3-го покоління

Відмінне недороге авто бізнес-класу. У ньому створено абсолютний комфорт для пасажирів та водія. Модель має хорошу динаміку, середню витрату палива, заводську аудіосистему.

7. Chevrolet Cruze

Хороша модель у бюджетному сегменті. Вона має відмінну динаміку та збалансовану підвіску. Вдалий вибір для поїздок всією родиною та автоподорожі.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти