Назвали найкращі вживані позашляховики, які можна придбати до 35 тисяч доларів

Видання What Car? опублікувало добірку кращих позашляховиків за досить чималі $35 000.

Відкриває рейтинг Land Rover Discovery Sport, який має 7 місць. Від цього автомобіля очікувати великої надійності не варто, а ось оригінальні запасні частини коштують набагато дорожче, ніж у конкурентів.

Volvo XC60. Цей автомобіль великий, безпечний та практичний. З мінусів можна виділити маленький багажник і не дуже інформативне рульове колесо, але двигуни та трансмісія надійні та невибагливі.

Skoda Kodiaq пропонує своєму власнику комфорт, безліч опцій та непогану надійність. Але зворотним боком медалі є слабка шумоізоляція. Покупці цінують цей автомобіль за сучасний дизайн, хорошу якість матеріалів та дуже комфортну підвіску.

BMW X3. Це гарний, добре керований та якісний автомобіль. З недоліків можна виділити неможливість замовити третій ряд сидінь та жорстку підвіску.

Audi Q5. Модель має гарний дизайн, якісний салон та безліч опцій. Але тут також немає третього ряду сидінь та жорстка підвіска. З останнім вам допоможе пневматична підвіска, але таких автомобілів пропонується не дуже багато.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти