Назвали найкращі автомобілі, які вигідно пригнати з Європи до України у 2022 році

В Україну дуже часто привозять автомобілі з-за кордону. У зв’язку з цим пропонуємо добірку моделей, які вигідніше пригнати з європейських вторинних ринків та розмитнити, ніж купувати такі автомобілі з пробігом у нашій країні.

Почнемо з Renault Megane 2013-2014 років випуску. Півторалітровий дизельний мотор у парі з механічною КПП порадують економічністю та непоганою тягою. Серед мінусів можна відзначити проблеми із сажовим фільтром.

Volkswagen Golf 2011-2013 років випуску. Модель може похвалитися відмінною керованістю, якісними моторами та гідною роботою коробки передач, але вибирати такий варіант варто уважно та неквапливо.

Seat Leon 2012-2013 років випуску. Цей екземпляр досить комфортний та надійний. Серед мінусів можна часто зустріти проблеми із кульовими опорами, амортизаторами та датчиками.

Peugeot 308 2013-2014 років випуску. У кузові універсал авто має місткий багажний відсік, хорошу керованість та якісну підвіску. Під капотом розташовуватиметься 1,6-літровий дизельний ДВС та МКПП. З проблем можна виділити некоректну роботу електроніки та радіатора обігрівача.

Skoda Octavia A5 2010-2012 років випуску. Ця модель у різних конфігураціях має багато місця як у салоні, так і у багажнику. Найбільш вдалими двигунами вважаються 1,6-літровий бензиновий та 1,9-літровий дизельний. З недоліків зустрічаються проблеми з електрикою та ходовою частиною.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти