Назвали топ-12 найбезпечніших легкових автомобілів

У Мережі було опубліковано рейтинг із 12 найбезпечніших авто за підсумками перевірки на міцність в аваріях різного рівня збитків.

Seat Tarraco

Іспанський позашляховик має передні подушки безпеки, систему екстреного гальмування та контролю швидкості.

Ford Explorer

Ця модель має багато систем безпеки, у тому числі вбудовану функцію попередження про лобове зіткнення та систему автоматичного екстреного гальмування.

Hyundai Santa Fe та Hyundai Palisade

Ці корейські моделі мають міцний кузов, адаптивний круїз-контроль, систему утримання у смузі та запобігання аваріям при перебудові, а також систему виявлення пішоходів та шість подушок безпеки.

Toyota Highlander

У машину вбудована система попередження про фронтальне зіткнення, динамічний круїз-контроль, автоматичне перемикання світла фар.

Peugeot 508

Peugeot може похвалитися системою нічного бачення, адаптивним круїз-контролем, системою екстреного гальмування та функцією контролю сліпих зон.

Mercedes-Benz G-Class

Крім жорсткого, але легкого та об’ємного кузова, автомобіль має бічні подушки безпеки, електронну систему екстреного гальмування, контроль швидкості та утримання у смузі.

Honda CR-V

Японська компанія подбала про безпеку авто на максимум: міцний кузов, подушки безпеки, адаптивний круїз-контроль, система утримання в смузі та запобігання зіткненню.

Mazda 6

Цей седан оснащений адаптивним круїз-контролем, системою кругового огляду та моніторингу сліпих зон, екстреного гальмування та ще рядом корисних функцій.

Lexus NX

Ця модель має пакет систем безпеки Lexus Safety System+ із численними опціями для відмінної безпеки та допомоги при керуванні.

Volvo V60 та S60

Автомобілі лінійки Volvo відрізняються своєю безпекою, тому в рейтинг потрапило одразу дві моделі марки.

BMW X5

Крім подушок безпеки, тут є система екстреного гальмування і система допомоги руху в смузі.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти