Українцям розповіли, що потрібно обов’язково перевірити перед покупкою автомобіля

До покупки вживаного автомобіля потрібно підходити відповідально та холоднокровно. Інакше можна потрапити на приховані дефекти або навіть шахраїв, купивши автомобіль з підробленим пробігом або проблемами в документах. Тому далі йтиметься про деякі поради, які допоможуть уникнути неприємних моментів при покупці б/у авто.

Почнемо з перевірки автомобіля на наявність штрафів та обмежень. Ви можете перевірити неоплачені штрафи і навіть перевірити, чи цей автомобіль був викрадений. Іншим допустимим запитом є оплата ліцензійного збору, що входить до обов’язкової страховки.

Також потрібно оцінити автомобіль та спробувати виявити деякі ознаки аварій. Наприклад, перевірте двері: чи правильно вони зачиняються і чи не дряпають кузов, чи вони збігаються з кузовом і чи немає відмінностей у тонах лакофарбового покриття.

Крім того, важливо перевірити, чи машина не побувала у воді. Оцініть запах усередині автомобіля, пошукайте сліди землі під сидіннями та килимами, на приладовій панелі та на бічних панелях дверей. Також слідкуйте за роботою електричних компонентів, оскільки вода ушкоджує електричні та електронні компоненти.

Але ось найкращим варіантом буде, якщо ви візьмете з собою професійного механіка, який у рази краще за вас розуміє в автомобілях і допоможе вибрати гідний варіант.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти