Назвали найкращі автомобілі в Україні з погляду ціни та якості

Щоб із тисяч моделей вибрати підходящу, потрібно порівнювати їх якості та характеристики. З огляду на великий асортимент, зробити це нелегко. Експерти вирішили звузити коло вибору та назвали автомобілі, на які варто звернути увагу, передає «Твоя МАШИНА».

Німецькі автомобілі

Німецькі марки славляться високою якістю і ціною, що кусається. У 2021 році найпопулярнішими машинами на вторинному ринку були Volkswagen Passat та Golf, Audi A6 та A4. Якщо говорити про моделі з найкращим співвідношенням ціни та якості, то лідирує Volkswagen Golf. Автомобіль випущений у кількох поколіннях, має широку гаму комплектацій.

Якщо ж хочеться доступніший варіант, то варто придивитися до Volkswagen Jetta, особливо до шостого покоління. Саме ця машина відрізняється гарним співвідношенням ціни та якості.

Японські автомобілі

Між автолюбителями довгі роки не вщухає суперечка про те, які машини краще – німецькі чи японські. Питання залишається відкритим, тому що тут вся справа у смаку та особистих уподобаннях. Серед японських моделей слід виділити Toyota Corolla. Модель випускається з 1966 року і багато разів змінювала покоління. Непоганим вибором стане Honda Civic із надійним атмосферним 1,8-літровим двигуном потужністю до 140 к.с.

Також можна звернути увагу на Mazda 3. Модель доступна з різними моторами, рекомендується атмосферник на 1,6 або 2,0 літра. Ці агрегати відомі тривалим терміном служби, а також мають непогані характеристики. І нарешті, рейтинг не може обійтися без Mitsubishi Lancer IX – X. Машина має неймовірні ходові якості, вона швидка, маневрена, стійка на дорозі і добре справляється з тяжкістю експлуатації в непростих умовах.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти