Назвали найцікавіші мінікари з усього світу: деякі справді дивують

У Мережі з’явилася інформація про дуже цікаві та незвичайні мініавтомобілі, які вражають своїм зовнішнім виглядом та конструкцією.

Отже, почнемо із Chevy Monte Carlo на радіокеруванні. Машина має активну підвіску, яка імітує гідравлічну, та хорошу деталізацію різних елементів конструкції. Мініатюрний Chevy такий популярний у США, що його власника постійно запрошують на різні місцеві автофестивалі та конкурси.

Тепер перейдемо до компанії Lego, яка збудувала болід Formula-1. До створення унікальної моделі в масштабі 1 до 8 приєдналися інженери команди McLaren Racing. Отже, деталізація та увага до найдрібніших деталей тут у пріоритеті. На проектування іграшкового боліду пішло майже 3 місяці, а ось скласти в купу його 1432 елементи можна за півтори години.

Далі представляємо Brütsch Mopetta – триколісний, так би мовити, механізм – створений у Німеччині в 50 роках. Це щось середнє між мотоциклом та автомобілем. Загалом збудували 14 таких машин, але лише 5 вдалося зберегти. Машина мала сталеву раму, кузов зі скловолокна та вітрове скло. Кермо виконане в мотоциклетному стилі, тому керувати цим транспортом не дуже зручно.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти