Водіям розповіли, як швидко та ефективно прибрати лід із автомобіля

Чищення автомобіля від крижаного шару після морозної ночі заняття не з приємних. Вам доводиться витрачати свої зусилля та дорогоцінний час, який зазвичай на вагу золота. У зв’язку з цим пропонуємо ознайомитися з деякими порадами, які допоможуть впоратися з цим непростим завданням.

Отже, найбанальнішою порадою буде паркувати автомобіль у гаражі або на закритому паркінгу, але якщо цей варіант вам не підходить, потрібно діяти.

Як варіант, беремо теплу воду і потроху починаємо поливати водійські двері та вікна. Але пам’ятайте, що вода має бути теплою, а не гарячою, адже через різницю температури скло може просто тріснути.

Також можна використовувати спеціальний захист, який дуже схожий на захисну шторку від сонця, але він кріпиться зовні авто. З цим завданням добре впорається і звичайна харчова плівка.

А ось найпростіший спосіб полягає в тому, щоб залізти в салон та включити пічку. Але у цього способу є мінус – довго прогрівати автомобіль на холостих обертах не дуже добре для двигуна, а щоб крижана плівка розтанула доведеться витратити чимало часу.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти