Українцям розповіли, як дорого продати старий автомобіль: секрети перекупників

Навіть уживаний автомобіль у неідеальному стані можна добре продати. Багато хороших порад можна отримати у перекупників.

Дороге додаткове обладнання

Вартість автомобіля можна збільшити, якщо додатково оснастити його обладнанням, як супутникова сигналізація, обважування, сабвуфери, медіасистеми, лебідки та інше. Але покупці можуть відмовитись від такої машини, сумніваючись у якісній установці. Тому обладнання слід продавати окремо і ціну машини вказати без доповнення. Але в оголошенні варто вказати, наприклад, “віддам бокс на дах разом із машиною”.

Обслуговування

Охоче ​​братимуть повністю обслужений автомобіль, у якому щойно замінили хоча б розхідники. Новий власник готовий переплатити за автомобіль, щоб не їхати в автосервіс та витрачати час самому.

Кузов

Навряд чи машина з подряпинами привабить багато клієнтів. Та й усунути дефекти кузова не так вже й складно перед продажем, зате ефект буде відчутним. До того ж, якщо потенційний покупець не знайде до чого причепитися, він не зможе торгуватися.

Фари та колеса

У машини має бути привабливим не лише кузов, а й фари з колесами. Фари варто відполірувати і замінити всі лампочки, що перегоріли. У колісних дисків перед продажем потрібно прибрати подряпини, приклеїти ковпачки та заглушки. Хороші колеса справляють дуже велике враження на покупців.

Салон

Автомобіль має добре виглядати і всередині. З салону потрібно прибрати все сміття та зайві речі. Можна обійтися без хімчистки, але прибратися треба хоча б мінімально – пропилососити салон та протерти поверхні від пилу. Також прибрати бруд стоїть під педалями та килимами. Дуже добре оновить салон поліроль.

Підкапотний простір

Не варто мити двигун – краще просто протерти його ганчіркою. Повне помивання двигуна може вказати покупцям на спробу приховати патьоки олії або антифризу, тому краще обійтися поверхневим прибиранням.

Фотографії

В оголошенні потрібно прикласти якнайбільше інформативних фотографій зовні – у профіль, анфас, з усіх боків, і всередині – має бути видно стан крісел, керма та загальний вигляд салону. Фото чистого охайного автомобіля приваблять покупців.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти