В евакуацію: як підвищити вантажопідйомність автомобіля

Маршрути, якими їдуть від війни українські громадяни, нерідко проходять поганими дорогами, додаємо сюди велику вагу різних речей, які притискають машину до дороги, і про подолання великої кількості кілометрів шляху можна забути.

У зв’язку з цим пропонуємо ознайомитися з деякими простими прийомами як без великих витрат часу збільшити вантажопідйомність сімейного авто.

Проставки під пружини

Спосіб вимагає часу та участі механіків СТО, але це один із найнадійніших і недорогих варіантів. Проставки являють собою гумові або пластикові втулки, які підставляються під пружини задньої підвіски. З мінусів варто відзначити, що пружина, отримавши більший попередній стиск, виявляється більш жорсткою, що незмінно позначиться на комфорті для пасажирів.

Посилені пружини

Для багатьох популярних моделей автомобілів є так звані посилені пружини, що мають велику жорсткість. З мінусів варто відзначити зниження рівня комфорту подорожі.

Звільніть багажник від зайвого

Найпростіший спосіб полягає в тому, щоб прибрати з багажника те, що постійно їздить у ньому і не знадобиться у вашій поїздці.

Шини більшого діаметра

Шини того ж розміру в місці посадки на диск можуть мати різний зовнішній діаметр. Це можна використовувати для збільшення кліренсу.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти