Автомобіль після обстрілу: які ушкодження безнадійні, а машину можна кидати

Звичайний автомобіль дуже вразливий перед проявами сучасної війни і багато пошкоджень для нього бувають фатальними. Але в цій статті ми поговоримо про пошкодження, які не завадять експлуатувати машину прямо зараз.

Почнемо із пошкодженого даху. Він може бути сигналом того, що повело весь кузов. Але якщо візуальних змін на боковинах кузова при цьому немає, точний діагноз поставить тільки майстер.

Якщо не зачиняються двері – це означає, що деформований силовий каркас кузова, а вирівняти його буде дуже дорого. Однак, якщо при цьому машина їде, можна продовжити її експлуатацію.

При вигорянні моторного відсіку відновити машину практично неможливо. Істотно обгорілий мотор однозначно потребує заміни. Якщо від вогню постраждала задня частина машини, то є теоретична можливість приварити до кузова інший задок, але доцільність подібних заходів потрібно розглядати в кожному конкретному випадку.

Якщо двигун фізично пошкоджений, то його, швидше за все, потрібно буде змінювати і далеко не завжди в цьому буде фінансовий сенс. Однак, якщо блок цілий, майте на увазі, що більшість навісного обладнання двигуна можна просто замінити.

Пробиті та вибиті вікна справляють тяжке враження, але зазвичай поміняти скло не так і дорого. Тим більше, що можна сміливо купувати вживане.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти