Назвали топ-7 найкращих субкомпактних кросоверів

Автомобільні експерти склали список найкращих субкомпактних SUV, які доступні для покупки в Україні.

1. Renault Captur

Новий Captur досить хороший, щоб претендувати на перше місце у класі. У нього чудовий інтер’єр, відмінна плавність ходу, широкий перелік опцій, гідна гама високотехнологічних економічних двигунів.

2. Ford Puma

Puma побудована на основі хетчбека Fiesta. Тому кросовер не розчарував тих, хто очікував на таке ж бездоганне керування, як у хетчбека. Салон, можливо, не найкращий у класі, але ергономічно продуманий. Сидіння досить зручні. Об’єму багажника в 456-літрів цілком достатньо для молодої сім’ї.

3. Skoda Kamiq

Kamiq – новий кросовер чехів, побудований на платформі MQB версії А0, як і родичі-конкуренти у вигляді Volkswagen T-cross і SEAT Arona. Відносним недоліком машини є хіба що посередня гострота керма. Автомобіль їде досить комфортно, в салоні перебувати приємно, але йому не вистачає зсувних задніх сидінь (як у Volkswagen).

4. Volkswagen T-Cross

T-Cross загалом схожий на Skoda Kamiq, але надає трохи більше стилю та ідейності. Volkswagen пропонує цілу низку дизайнерських пакетів, кожен з яких надає унікального вигляду і без того симпатичному кросоверу. 1,0-літрові бензинові агрегати забезпечують гарне поєднання продуктивності, економічності та збалансованості. Найменший кросовер Volkswagen дуже добре веде себе на будь-якому типі покриття та має чітке керування.

5. Peugeot 2008

Загальна платформа з хетчбеком Peugeot 208 і новим Opel Corsa розроблялася навіть для абсолютно електричної модифікації, називається вона е-2008. Що ж до ДВС, то експерти рекомендують до покупки 1.2-літровий 130-сильний бензиновий агрегат. Якість складання в шикарному дизайнерському салоні хороша, посадка зручна, на ходу машина почувається дуже впевнено. Peugeot 2008 може бути дещо дорожчим за конкурентів, але доплата повністю виправдана.

6. Citroen C3 Aircross

У технічному плані С3 Aircross місцями дещо старіший деяких сучасних конкурентів, але загалом усе ще йде в ногу з часом. Двигуни кросовера потужні та економічні, а плавність ходу дозволяє з комфортом пересуватись навіть поганими дорогами. Всередині C3 Aircross є величезна кількість внутрішнього простору. Також він може похвалитися розсувними задніми сидіннями, великим багажником та купою місця для пасажирів.

7. SEAT Aronа

Іспанська модель менше націлена на індивідуальні опції, оскільки традиційно покупці SEAT віддають перевагу пакетним комплектаціям. Одне з небагатьох, що виходить за рамки готових комплектацій, це фарба кузова та контрастний дах. Автомобілі початкового рівня вже непогано обладнані, але для більш функціональної інформаційно-розважальної системи вам знадобиться хоча б другий рівень виконання.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти