Назвали топ-3 найстійкіших автомобіля до корозії з пробігом: вони не бояться іржі

При виборі автомобіля на вторинному ринку одним з головних критеріїв є стан кузова. Найкращий спосіб оцинковування металевих виробів на сьогоднішній день – це гаряча оцинковка. Незважаючи на всю простоту при першому знайомстві, дана процедура дозволяє захистити кузов автомобіля від іржі на багато років. Адже, здавалося б, слід опустити сухий кузов у ​​ємність з рідким гарячим цинком, розігрітим до 450 С.

Тому пропонуємо ознайомитися з 3 автомобілями, кузов яких добре протистоїть іржі на сьогоднішній день.

1. Audi A6 C4

Всі автомобілі цієї моделі під час виробництва проходять процедуру гарячого цинкування. Звісно ж, іржаві екземпляри трапляються на вторинному ринку. З цієї причини важливо не шкодувати часу та коштів на розширену перевірку транспортного засобу. При дбайливій експлуатації Audi A6 C4 легко прослужить 10 років і більше.

2. Volvo S60

По ряду параметрів S60 перевершує багато інших автомобілів свого часу та класу. Якщо автомобіліст дбайливо ставиться до Volvo, стежить за ЛКП і регулярно відвідує мийку, то іржа на кузові може не з’явитися і через 25 років.

3. Ford Focus

Кузов “Фокуса” також проходить гарячу оцинковку при виробництві, що робить його дуже надійним. У всякому разі, при дбайливому догляді та регулярному митті. Навіть за активної експлуатації перші ознаки іржі з’являються на американській машині лише через 8-11 років.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти