Змінюємо автомобіль на більш дешевий: який вибрати

Тому, хто хоче поміняти машину на більш дешеву в утриманні, треба зрозуміти, що малі габарити – це не головна ознака народного авто.

Бренд. Можливо, вам захочеться поміняти вашу дорогу машину на дешевшу, але тієї ж марки. Це може бути помилковим рішенням, адже часто навіть маленький автомобіль певного бренду виявляється дорогим і сам собою, і в утриманні. Це стосується насамперед преміальних марок.

Поширеність. Якщо вам потрібна машина, що не обтяжує особливо сімейний бюджет, краще вибирати якусь масову, поширену в країні перебування модель.

Ремонт. Якщо ви знаєте, що можете придбати тільки добряче зношений екземпляр, візьміть до уваги доступність ремонту.

Ціна. Не женіться за найдешевшими моделями, навіть якщо на ринку є їхні екземпляри в хорошому стані. Адже це можуть бути машини малопоширених марок (наприклад, китайські, іранські) або відверто бюджетні ненадійні автомобілі.

Техніка. У зазначених умовах уникайте машин зі складною технічною начинкою. Ремонтувати такі агрегати не просто дорожче, у деяких регіонах геть відсутні майстри, яким це під силу.

Вид палива. Багато в чому це питання особистих уподобань, але є ще міркування практичності. Кажуть, що літній дизель буває дуже дорогим у ремонті та обслуговуванні, а бензинова машина із встановленим ГБО має вдвічі більше шансів отримати пальне на АЗС воєнного часу.

Комплектація. Багато зі звичних атрибутів комфорту можна знайти і в машинах “народного” сегменту, потрібно лише вибрати відповідну комплектацію.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти