Назвали автомобілі з непробивною підвіскою

Автомобільні експерти склали рейтинг автомобілів з надійною підвіскою, яка не завдасть великих клопотів своїм власникам.

Renault Logan

Перше місце посідає Рено Логан. Його друге покоління стало зовні ще привабливішим, а технічно змін майже не зазнало. Цінується цей автомобіль за відмінну підвіску завдяки успішно підібраним амортизаторам і пружинам, які гідно витримують удари від ям і пагорбів.

Chevrolet Lacetti

На другому місці у нас представник американо-корейської автомобільної індустрії – бюджетний автомобіль Шевроле Лачетті. Технічно він не відрізняється високими показниками, але підвіска потужно продемонструвала себе на наших дорогах. Незважаючи на великі габарити кузова, машина не розгойдується та добре тримається на дорозі.

Nissan Almera

На третьому рядку рейтингу Ніссан Альмера. Седан добре долає погані дороги. Пробити амортизатори в цій машині можна якщо влетіти в дуже глибоку яму.

Skoda Octavia

Ліфтбек Шкода Октавія теж у переліку переваг має пункт із гідною підвіскою. Крім того, модель може похвалитися високою надійністю. Досвід експлуатації цієї моделі показує, що вона здатна безпроблемно витримувати десятки тисяч кілометрів ґрунтовими та гравійними дорогами.

Джерело gazeta-misto.te.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти