Назвали топ-5 найвигідніших японських автомобілів із пробігом

Японське видання Bestcarweb склало список найвигідніших для покупки моделей на вторинному ринку в Японії.

Відкриває перелік Suzuki Kizashi. Цей автомобіль випускали з 2009 до 2015 року. Kizashi був флагманом бренду з відповідним оснащенням, дизайном, комфортним шкіряним салоном, дуже міцним кузовом та 2,4-літровим мотором потужністю 188 кінських сил. У повнопривідній модифікації використовувалася система i-AWD з електронним керуванням.

Далі йде Honda Accord Tourer. Цей практичний універсал почав випускатись у грудні 2008 року. Автомобіль має потужний 2,4-літровий мотор та 5-швидкісну АКПП. Універсал відрізняється гідними ходовими характеристиками та відносно низькою витратою палива.

Наступним у списку йде Mitsubishi Triton. Цей пікап робили з 2006 по 2011 рік. У Японії модель продавалася із 3,5-літровим 24-клапанним двигуном V6. Також автомобіль оснащувався системою Easy Select 4WD, яка дозволяє перемикатися між режимами 2WD та 4WD прямо під час руху.

Четверте місце за Daihatsu Mira Gino 1000. Незважаючи на розміри, машина досить функціональна та має відмінне оснащення.

Замикає топ-5 Toyota Voltz. Це практичний компактний автомобіль з просторим салоном та збільшеним дорожнім просвітом. Модель увібрала в себе риси універсала, кросовера та мінівена. Під капотом у машини – 190-сильний бензиновий двигун.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти