Назвали топ-3 кросовери з надійною АКПП, які можна сміливо брати на вторинному ринку

Автомобільні експерти склали список кросоверів, які можуть похвалитися надійною автоматичною коробкою передач. Йдеться про вживані кросовери, які можна розглядати на вторинному ринку.

Під час пошуків автомобілів на автоматі, варто звернути увагу на машини, які зійшли з конвеєра в 2000-х роках. Тоді з’явилося багато надійних АКПП. Це і знаменита 772.4 від Mercedes, і 4F27E від Ford, і А340 від Toyota. На думку експертів, зараз всі 4-ступінчасті АКПП, не здатні пережити без проблем 500 тисяч км пробігу. Більшість сучасних коробок потребують капремонту ще до досягнення позначки 200 тисяч км.

Топ-3 надійні АКПП:

1. Hyundai Creta

Можна дивитися на кросовери 2009 з 2-х літровими двигунами. Як правило, на автомобілі встановлювалися 6-ступінчасті коробки A6MF1 та A6LF1. При заявленому ресурсі 180 тисяч км обидві коробки легко обходяться без капітального ремонту всі 300 тисяч км. До речі, саме цей кросовер вплинув на зростання популярності корейських автомобілів.

2. Nissan X-Trail

Розглядаючи цю модель японського бренду, можна дивитися на ті моделі, які оснащені автоматичною коробкою Jatco JF613E випуску 2006 року. Найчастіше ці кросовери мають дизельні мотори з робочим об’ємом в 2 літри. АКПП має великий запас міцності, але їй не подобається агресивна їзда. При дбайливому обігу і 250 тисяч км пробігу без капремонту не стануть межею.

3. Volkswagen Tiguan

Популярний кросовер з однією з найкращих 6-ступінчастих автоматичних коробок передач 09M. Зустрічається вона із 3.5-літровими моторами. Заявлений ресурс коробки – 200 тисяч кілометрів. Однак, якщо водій мінімально доглядає агрегат і не допускає агресивної їзди, то прослужити АКПП може і 300, і 400 тисяч пробігу.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти