Водіям розповіли, як підготувати автомобіль до продажу

Передпродажна підготовка вживаного авто може суттєво вплинути на ціну. Отже, якщо провести її належним чином, то можна отримати додатковий прибуток від продажу.

ТСН.Авто підготував для вас найкращі поради, як зробити автомобіль більш привабливим для покупців.

Розпочнемо з технічної сторони. Якщо є якісь не надто суттєві проблеми, які можна недорого та швидко прибрати, краще займіться ними. Адже те, що коштуватиме на СТО 500 грн, при продажі перетвориться на 2 500 грн.

Деякі покупці дивляться більше на зовнішній вигляд, тож приділіть йому достатньо уваги. Коли на вашому авто пожовтіли фари – відполіруйте їх, процедура коштує небагато, але значно покращує зовнішність машини. Також в ідеалі зробити полірування кузова, та якщо ви не хочете витрачати багато грошей, тоді гарно вимийте авто, легенько підфарбуйте усі невеличкі подряпини спеціальним олівцем-фарбою та вкрийте його шаром твердого воску.

Салон автомобіля краще просто гарно вимити і не використовувати дешеві поліролі, які мають специфічний запах, повісьте неагресивний ароматизатор і на цьому все.

Будьте обережні з мийкою двигуна. Звісно, дуже привабливо, коли під капотом чисто та гарно, але щоб це не виглядало підозріло, ви повинні постійно підтримувати там чистоту, а не швиденько помити агрегати перед реалізацією.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти