Автомобільна техніка на передовій: як її використовують та ремонтують

Українські військові, які захищають Україну на Запорізькому напрямку, мають у своєму складі чималу кількість автомобільної техніки, яку довелось ремонтувати та переоснащувати, йдеться в матеріалі Авто24.

Один із таких автомобілів два дні тому потрапив під мінометний обстріл і зазнав певних пошкоджень. Його ледве евакуювали з лінії вогню, але ремонтники лише за день авто відновили, полагодивши досить складні ураження. На даний момент залишилось замінити лобове скло, яке вже надіслали волонтери.

Такі випадки трапляються постійно, ремонтникам завжди роботи вистачає. Окрім джипів та пікапів, в бригаді є вантажівка MAN, яка теж виконує бойові завдання.

Позашляховик Land Rover Defender надійшов від закордонних партнерів як військова допомога. Заступник начальника автослужби з’єднання лейтенант Святослав М. розповідає про технічні можливості машини:

“Це просто супер автівка для ведення бойових дій. У ній навіть у бронежилеті зручно не лише сидіти, а й керувати. Розхід пального – значно менший, ніж у звиклих нам УАЗиків, а потужність, швидкість і маневреність набагато вища”.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти