Назвали небезпечне для водіїв взуття влітку

Класичне взуття багатьох водіїв улітку, особливо у південних регіонах, – шльопанці. В умовах жаркого клімату, коли нога потіє, таке взуття має властивість зісковзувати. Це може призвести до того, що в якийсь момент на гірці ви відпустите педаль гальма і можете потрапити в аварію. Будь-яке взуття, яке не зафіксоване на нозі, сильно підвищує ризики потрапити в халепу при водінні.

В той же час бігові кросівки добре фіксуються на ногах, але за спекотної погоди можуть прилипати до гумових накладок на педалях.

Ключові характеристики взуття для водіння влітку – надійність та вентиляція, щоб нога не потіла. Взуття має бути зафіксоване на нозі і не повинно мати слизьку підошву. Це можуть бути будь-які добре вентильовані кросівки, крім бігових моделей. Якщо хочеться їздити в чомусь відкритому, то сандалі та крокси – вирішення питання. Дівчатам треба пам’ятати, що на підборах водити небезпечно та ризиковано, простіше мати в машині запасну пару взуття. Це можуть бути ті ж кросівки або легкі лофери з мінімальним підбором.

Джерело storinka.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти