Водіям розповіли, де та як в Україні купити талони на пальне

Талони або картки на паливо дозволяють купити на АЗС бензин або дизель згідно номіналу талону. Щоб вам залили паливо по талонах, необхідно просто пред’явити його касиру на АЗС, після чого в авто заллють кілька десятків літрів вже оплаченого палива.

За офіційною процедурою, купівля талонів АЗС в Україні можлива лише для представників бізнесу, коли юридична особа укладає договір із паливною компанією.

Водночас, зараз у мережі є десятки оголошень про продаж паливних талонів “з рук”. Як правило, цим займаються колишні юрособи, які раніше купували паливо оптом для своїх потреб, але в період воєнного стану вони його більше не потребують, але разом з цим, в мережі є чимало шахраїв, повідомляє Bigmir.

АЗС ОККО

На більшості заправок ОККО завжди є бензин і дизель по талонах або картках, але самі талони продають виключно юрособам, після укладення договору.

Для “пересічних” водіїв існують ліміти, які можна розширити карткою Fishka. Наприклад, якщо звичайний автомобіліст може залити лише 5-10 літрів палива, то з додатком або карткою Fishka можна наповнити бак від 10л до 30л.

KLO

Талони можна придбати і для заправок мережі KLO, для чого варто під’їхати в центральний офіс компанії по вулиці Трублаїні, 1б, з 09:00 до 13:00. Талони продають за поточною вартістю за літр палива, час дії талонів до 14 днів.

Є талони на паливо бренду А-95 Ventus та ДП Ventus, при цьому смарт-картки фізособам не продають, обміняти талони також не можна.

БРСМ Нафта

Представники бізнесу можуть оформити паливні картки на сайті мережі БРСМ. Фізособи можуть заправити на АЗС до 20 літрів, при цьому на ряді заправок мережі паливо можна купити виключно через програму. Наявність бензину на АЗС також можна відстежити у додатку компанії.

WOG

Оформлення як карток, так і талонів на паливо у мережі АЗС WOG відбувається виключно у регіональних представництвах компанії. Фізособи можуть скористатися або фізичною карткою Pride, або додатком компанії, який замінює цю картку.

Останнім часом на АЗС мережі з карткою Pride рядові автомобілісти можуть заправити до 40 літрів палива.

Shell

На відміну від інших АЗС, у компанії талони на бензин можуть придбати фізособи. Для цього необхідно звернутися до центру продажу Shell та укласти договір. Картки на паливо в цій мережі АЗС доступні виключно для бізнесу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти