У мережі показали будинок на колесах із гаражем на два автомобілі

На днях в мережі з’явилося оголошення про продаж автобудинку з двома місцями для паркування. Незвичайний автомобіль на продаж виставив Натан Ціціо, власник магазину автозапчастин Cicio Performance у Джорджії. Оголошення про продаж автобудинку Freightliner Coronado Haulmark Conversion з’явилося на сторінці у Facebook.

Вантажівка була куплена ще у 2008 році. З того часу вона проїхала всього 104 607 км і знаходиться у відмінному стані. Довжина даного екземпляра складає 13,7 метра, що дозволило зробити в салоні автобудинку велику вітальню з кількома диванами, обідньою зоною, дерев’яними шафами, трьома кондиціонерами та супутниковим телебаченням. Автобудинок також має повноцінну кухню з подвійним холодильником, мікрохвильовою піччю та раковиною з гарячою водою. Також тут є повнорозмірна душова кабіна, раковина та окремий туалет.

Головною особливістю цього автобудинку залишається двоповерховий причіп Haulmark в якому є все необхідне, щоб помістити два повнорозмірні автомобілі або три автомобілі гольфкласу. У гаражі є кондиціонер і, судячи з ящиків, повний набір інструментів для роботи з авто. На даху автомобіля є оглядовий майданчик, на який можна забратися сходами.

За це диво на колесах власник хоче отримати 425 тисяч доларів. При цьому ціна не є остаточною і він готовий торгуватися.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти