Назвали найпроблемніші японські автомобілі

Експерти порталу HotCars назвали найненадійніші японські автомобілі. У списку опинилися: седан Infiniti Q50, пікап Nissan Titan, Mazda RX-8, мінівен Honda Odyssey та новий кросовер Subaru Ascent.

Mazda RX-8 – її роторно-поршнева силова установка страждає від «масложору». Крім того, схильні до дефектів каталітичний нейтралізатор, стартер, головний і робочий циліндри зчеплення.

Наступний у списку йде Subaru Ascent. Нова розробка японського бренду, яка не відрізняється надійністю. За даними Consumer Reports, рейтинг надійності цієї моделі становить 18 зі 100, тобто Ascent доставляє більше турбот, ніж новий середньостатистичний автомобіль.

Інші три моделі ненадійні з застереженнями. Для Infiniti Q50 невдалим вважається 2014 модельний рік – було задіяно сім відгукних компаній для Q50, зібраних у той період. Проблеми стосувалися фронтальної подушки безпеки, підсилювача керма, гібридної установки та дросельної заслінки.

Схожа ситуація сталася з Nissan Titan зразка 2004-2006 років. Для моделей, які випущені в той період, було погоджено 20 відгукних заходів, а кількість скарг власників рекордна. Автомобіль схильний як до дрібних дефектів, наприклад, несправного селектора КПП або вентилятора кондиціонера, так і серйозніших проблем з ременями безпеки, тягово-зчіпним пристроєм, а також модулем управління ДВЗ.

Закриває список Honda Odyssey 2002-2004 років, яка отримала від 10 до 15 відгукних компаній. Виявлено проблеми з гальмівною системою, коробкою передач, зсувними дверима, замком запалювання, а також із системою рециркуляції вихлопних газів. Крім того, у 20-річних Odyssey могли раптово вибухнути подушки безпеки та виходив з ладу каталітичний нейтралізатор.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти