Назвали “живучі” автомобілі, які не варто купувати

Авто експерти склали рейтинг купе та родстерів, які можуть проїхати понад 160 тисяч кілометрів, проте їх не варто купувати на вторинному ринку.

Перший у списку – Mercedes-Benz SL 600, причому нарікання викликає саме модель 2004 випуску. Для спортивного автомобіля SL 600 був надто важким (вага перевищує дві тонни). Крім того, технічне обслуговування Mercedes-Benz SL 600 влетить у копійку, а 12-циліндровий двигун не надто надійний.

Saturn Sky комплектується 2,0-літровою «турбочетвіркою» на 260 кінських сил. Ця модель має серйозні проблеми з безпекою: відомо про випадки, коли не спрацьовували подушки безпеки та переднатягувачі ременів.

Subaru BRZ – сама по собі надійна модель, але не всі роки були для неї вдалими. Так, спорткар 2013 випуску критикували за проблеми з двигуном і трансмісією. Цей автомобіль свого часу потрапив під відгук через мотор, що глухнув.

До списку потрапив і родстер Pontiac Solstice 2007 року, в рух який приводить 2,4-літровий двигун Ecotec потужністю 177 кінських сил. Ця модель провалилася на ринку через ненадійну силову установку.

Остання з п’яти машин у списку BMW Z4, яка випускалася в тому ж році, що і Pontiac Solstice. Її лаяли за відсутність щупа для перевірки рівня оливи, а також за проблемний стартер. Експерти не радять розглядати цей автомобіль для придбання, навіть якщо його віддають безкоштовно.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти