Все, що потрібно знати про нову УАЗ «Буханку» 2022 року

Попит на автомобілі УАЗ із перших півроку в Росії знизився на 37%. За цей період компанія продала близько 4,4 тисяч машин. Причому більшість покупців оминала «Буханку.

Її виробництво поки що не відновлено. Офіційно це пояснюється тим, що УАЗ поки що не зміг налагодити безперебійне постачання комплектуючих.

Кілька місяців тому в мережі згадали проект створення нового мінівена, розробленого на тій же платформі, що і Патріот. Ця модель, згідно із заявою представника ульянівського автозаводу, була практично готовою до запуску виробництва. Але згодом проект заморозили. Окрім того, УАЗ встиг розробити підвіску для нового Патріота. Це означає, що компанія має інженерні проекти, необхідні для подальшого розвитку «Буханки».

Представники УАЗу раніше не раз заявляли, що компанія не має достатньо коштів для оновлення модельного ряду. Зокрема підприємство не може виділити грошей навіть для модернізації одного автомобіля. Тому все сказане ще більше зміцнює зроблене вище припущення: «Буханка» найближчими роками може стати надбанням історії. Навіть підтримка УАЗу з боку іноземних компаній не врятує мінівен.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти