Українцям розповіли, як заправити авто на 1000 гривень через “єДопомога”

В Україні на АЗС WOG тепер доступна гуманітарна платформа “єДопомога”.

Так, починаючи з 9 серпня гуманітарна платформа “єДопомога” у партнерстві зі всеукраїнською мережею АЗК WOG надали можливість благодійникам з будь-якої країни світу онлайн допомогти українцям пальним, які цього гостро потребують та залишили заявки на платформі.

Як зазначається, для цього на платформі “єДопомога” благодійникам необхідно обрати заявку на допомогу у розділі “Пальне” та сплатити передплату на суму 200, 500 або 1000 гривень. Після цього заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використовувати для покупки палива у мережі АЗК WOG.

При цьому передплата на паливо є разовою та дійсна протягом 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок у мережі WOG. У разі, якщо підписка не використана протягом цього часу, платформа “єДопомога” інформує благодійника, що підписка прострочена та згенерована заново, та повідомляє про необхідність направити його новому заявнику, який потребує допомоги.

Скористатися підпискою “єДопомога” можна на будь-якому АЗК WOG, крім тих, де пальне відсутнє або відпускається тільки для заправки спецтранспорту або за безготівковим розрахунком. А ось перевірити наявність пального на АЗК WOG завжди можна на сайті компанії у розділі «Карта», а також у відповідному розділі в програмі PRIDE.

Джерело hvylya.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти