В Україні є Ferrari та Maserati, яких не зустріти навіть в Італії

У нашій країні є Ferrari та Maserati яких не зустріти навіть в Італії! Причому деякі з дуже рідкісних італійських спорткарів були привезені до України за часів «перебудови». Але є чимало й таких Ламборгіні та Альфа Ромео, які потрапили до нас зовсім нещодавно, враховуючи дуже дорогі екземпляри, ввезені за кілька днів до 24 лютого.

Одну із найдорожчих Ferrari в Україну завіз молодий айтішник у 20-х числах лютого. Мова про SF90 Stradale вартістю близько $1 мільйона! Але вона не єдина в Україні Феррарі, що може викликати подив навіть у Монако.

Є в Україні і такі автомобілі, про які мало хто чув у Італії. Наприклад, рожева Ferrari 360 Spider Sbarro – таких машин лише 2 на весь світ. До речі, попри війну, цей ексклюзив залишається в Україні, а ось де саме – таємниця.

Ще один дуже рідкісний італійський шедевр — Alfa Romeo 8C Competizione. Всього було випущено 500 екземплярів! І в Україні таких три, принаймні, було три. Одна із них – версія Quadrifoglio (таких взагалі було зроблено лише 20 штук). Ця модель коштувала чверть мільйона доларів, а одним із власників цього раритетного янгтаймера був Андрій Здесенко (кілька років тому він продав цю красуню), уродженець Дніпра, що входить у ТОП-100 найбагатших людей України.

Також слід згадати Ferrari F355, на якій їздив Каха Каладзе, Ferrari 456 і, звичайно, багатостраждальний Lamborghini Diablo з Донецьку – ці та інша італійські спорткари входять у наш рейтинг найкрутіших авто 90-х і 2000-х в Україні.

Ба більше, в Україні навіть є рідкісний Diablo VT 6.0 2000 року з 550-сильним V12, унікальний екземпляр культового Дьябло, який був зроблений спеціально для тодішнього президента Lamborghini Франца-Йозефа Пефгена! Ціна? Навіть не припускати, але точно не менше кількох сотень тисяч доларів.

Джерело sundries.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти