Назвали автомобільні бренди із найвідданішими власниками

Незвичайне дослідження вирішили провести в американській аналітичній компанії J.D. Power. Експерти компанії вирішили дізнатися, наскільки лояльними є клієнти різних автовиробників. Для статистичних показників брали дані щодо купівлі нових авто під час продажу старих, коли обидва автомобілі належать до одного і того ж бренду.

Перше місце у рейтингу дісталося американській компанії Ford. Саме власники цих авто при зміні моделі автомобіля залишаються вірними певній марці. Також у двох із п’яти сегментів ринку лідерські позиції утримує один із найбільших світових автовиробників – Toyota. Водночас, експерти зазначають, що електрифікація автомобільного ринку може сильно змінити цю тенденцію.

Якщо говорити про преміальні машини, то тут найвідданішими виявилися власники автомобілів Porsche, які в 57,4% випадків змінюють свої авто на інші моделі цієї марки. Друге місце у преміальних авто зайняла марка Genesis із показником 54,3%. Якщо мова заходить про люксових кросоверів, то тут найвідданішими виявилися власники BMW і Lexus, які віддають перевагу іншим моделям тієї ж марки в 58,6% і 56,4% відповідно.

Якщо говорити про легковики та кросовери середнього та бюджетного цінового сегмента, то тут найбільшу лояльність показують клієнти марки Toyota. Відразу після них досить лояльними також виявилися клієнти марки Kia і Subaru. Найцікавіше, що найбільший відсоток відданих покупців спостерігається в категорії пікапи, де 63,8% власників машин Ford пересідають на інші моделі американської марки. У пікапів Toyota цей показник трохи менший і становить 58,7%.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти