Назвали топ-4 найліквідніших кросоверів на українському авторинку

Найголовніший критерій при покупці автомобіля – ліквідність. Можна купити хорошу машину, але коли з’явиться потреба її продати – це створить безліч складнощів. Саме тому люди і вибирають автівки, які найлегше буде поміняти на інший автомобіль. Сьогоднішній рейтинг присвячений найліквіднішим уживаним кросоверам на українському ринку.

Перше місце дістається японському кросоверу Toyota RAV4

Цей автомобіль не втрачає актуальності з самого першого дня своєї появи. Машина навіть на «вторинці» зберігає свій початковий цінник. Так, шестирічні паркетники зараз коштують близько 26 000 доларів. Однак у 2016 році автомобіль у офіційних дилерів пропонувався від тих же 26 тисяч. Крім того, це авто відрізняється приємною зовнішністю, багатим переліком обладнання та надійними силовими агрегатами.

Друга позиція за кросом Mazda CX-5, який також практично не дешевшає

У середньому за екземпляри 2015-16 року випуску зараз просять близько 18 000 у.о. Всі плюси RAV4 можна віднести і до цього кросоверу. Крім того, автомобіль відрізняється оригінальним стильним оформленням екстер’єру, який привертає до себе увагу.

Третя позиція – за Suzuki Jimny

Цей автомобіль користується в Україні дуже високим попитом, тому машина не дешевшає і при цьому її легко продати. З головних переваг цієї машини – відмінні позашляхові характеристики, надійність і неабиякий дизайн з прямими лініями, що надає цьому авто досить агресивний вигляд.

У четвірку найкращих також увійшов Mitsubishi Outlander

П’яти-шестирічний екземпляр автомобіля зараз можна купити за 16 000 доларів. Автомобіль має комфортний салон, непогані показники на бездоріжжі та привабливий зовнішній вигляд. Продати такий кросовер також буде нескладно.

Для рейтингу були відібрані позашляховики в віці 4-5 років при пробігу до 80 тисяч кілометрів, які зарекомендували себе, як найбільш «незламні» в умовах української експлуатації.

Лідером став 5-річний бюджетний кросовер Mitsubishi ASX. Лише 5,7% власників цього позашляховика повідомили про серйозні поломки – це найменший відсоток з усього рейтингу.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти